Kokrubiba :)

Kenapa ramai sangat yang nak ceramah aku ? Aku buat apa sampai korang tak sedar diri korang tu ? EEuuWW , telinga aku dah sakit weh --' Asyik dengar pasal ceramah kau tu . 'Nelly , jaga laa adab kau . Kau ni , dah laa perangai macam ***** . Kau tu perempuan . Takda maruah ke ? Malu laa sikit' Okay , cuba cakap kat aku , ape yang aku buat deerr ? Aku rasa , aku ni dah kira baik dah . Aku ni anak cikgu , takkan laa perangai macam tu kot ? Eh , memang takda otak ahh kalau anak cikgu buat perkara tu . Ye , memang aku selalu keluar malam , tapi tak buat ape pun . Just lepak , tu jaaa . Tak pun , pegi cc . So , ape salah aku ?  Kau yang selalu hang dengan baju tak cukup , ada aku kesah ? Tak kan ? Eh , jangan laa fikir diri tu bagus sangat sampai nak ceramah orang . Tak rasa diri tu hina keh ? Buat malu kaum jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh -.-

.................................................................................................................................................

Hallow , tadi kan time aku tak pegi sekolah , Aku pegi kedai jap . Pastu aku jumpa ex aku si LZ :D awww , k . aku lepak dengan dia :) Rindu gila doh :') Aku ingat dia dah lupa kat aku , rupa rupanya , tak . Kitaorang lepak thaqwa kejap . Makan , dia belanja :D Hihi , pastu kitaorang lepak taman jaaap :) Auww , aku pandang jee muka dia :') Rindu ouh . Pastu dia buat rutin harian dia , **** ***** . Dia ajak aku , heh sorry aku dah insaf xD Wakakaka -.- Then , aku jalan jalan naik motor sama dia . Vroom ^^ HAHAHA , aku round kat Batu Muda tadi , Aku pergi sekolah . Rindu kat kawan aku ): HAHAHAHA , MACAM TAK PERGI SEKOLAH SEBULAN PULAK -.- lepas tu , kitaorang lepak TM . Hahaha , kejap jeh . Bosan xD then , aku nak balik sebab takut mak aku dah pulang darii kerjoo . Time aku nak pisah dgn dia , dia peluk aku . Awwwwwww ♥ seriesly , aku rindu kau ): Haa , aku memang bodoh sebab tak snap dgn dia -.- Issssh , mana laa tahu , tak dapat jumpa lagi xD





Promise with me that you will not tell anyone :) Iloveyou :*

You are reading my diary. Please do not tell anyone okay? Thanks :)