You You :|

weh , aku sayang kau kodd . so , jangan laa buat aku macam nieh . ( jiwang kejap ) menyampah pulak nak cakap pasal kau . sebab ? banyak sebab nye . first , aku hate kau , second , aku menyampah dgn kau , third , aku benci kau , port , aku tak suka kau . dah , cukup kukuh alasan aku untuk membenci kau . yeeeah , hahahaha XD kay stop . hari nieh , dah ramai orang aku benci . kau pulak nak jadi next turn kan ? bagus memang bagus . aku check wall kau tadi , memang patut aku benci kau . hee , thanks . kenape laa aku nieh syok sendiri kan ? ohh great . aku harap kau bace bende nieh . and , aku harap kau suka (: nanti , jangan buat aku suka kad kau balek tau . bayy IHY :)






Promise with me that you will not tell anyone :) Iloveyou :*

You are reading my diary. Please do not tell anyone okay? Thanks :)